RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser flere biler i bortføringssaken

BORTFØRT: Somaja Dudaeva (t.h), født 2006 og Rajana Dudaeva (t.v) født 2007 ble bortført av maskerte menn da de var på vei hjem fra skolen.
BORTFØRT: Somaja Dudaeva (t.h), født 2006 og Rajana Dudaeva (t.v) født 2007 ble bortført av maskerte menn da de var på vei hjem fra skolen. Foto: PRIVAT/POLITIET
Sist oppdatert:
Politiet etterlyser flere biler i forbindelse med bortføringen av de to søstrene utenfor Kongsvinger. En person er fengslet.

Politiet i Hedmark etterlyser en stasjonsvogn av merket Volvo V70 eller Volvo XC70, farge rød metallic. Bilen har utenlandske skilter, men det er ikke kjent hvilket land skiltene er fra.

I tillegg etterlyses en blå SUV av merket Kia. Denne bilen skal ha norske skilter.

Bortført tirsdag

De to bilene skal begge ha blitt observert i området hvor de to søstrene ble bortført tirsdag ettermiddag. Bortføringen skjedde langs Masterudveien, om lag 11 kilometer utenfor Kongsvinger.

Fengslet

33-åringen som er siktet i forbindelse med bortføringen av to jenter på seks og åtte år, er i Glåmdalen tingrett varetektsfengslet i to uker med brev- og besøkskontroll, melder NRK.

Mannen ble pågrepet da politiet oppdaget ham i en bil som har vært etterlyst i saken. Mannen er bilens eier og er i kretsen til 43 år gamle Mansur Mahashev, som er siktet for å stå bak bortføringen av sine to døtre.

Politiet begjærte lukkede dører under fengslingsmøtet i Kongsvinger fredag. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere