RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet etterlyser savnet småbarnsmor


SAVNET: Innlandet politidistrikt etterlyser Janne (36), som har vært savnet siden fredag. De ber folk som har sett henne om å ta kontakt.
SAVNET: Innlandet politidistrikt etterlyser Janne (36), som har vært savnet siden fredag. De ber folk som har sett henne om å ta kontakt. Foto: Privat/politiet
Sist oppdatert:
Har vært savnet siden fredag.

Politiet i Innlandet politidistrikt etterlyser i en pressemelding tirsdag kveld en savnet kvinne fra Ringsaker i Hedmark.

- Vi har tatt en vurdering sammen med pårørende, og har funnet ut at vi vil gå ut med navn og bilde i håp om at vi kan få opplysninger fra noen som har sett henne, sier lensmann i Ringsaker, Terje Krogstad, til Nettavisen.

- Vi går bredt ut

Den savnede heter Janne, og er 36 år gammel. Hun ble sist observert i Brumunddal ved 02-tiden natt til 29. desember 2017.

- Vi går bredt ut, og vet ikke hva som har skjedd her, sier Krogstad.

Han opplyser at det verken har vært bevegelser på kvinnens bankkort eller mobiltelefon siden fredag.

- Det gjør at vi frykter at det er tilstøtt henne noe, sier lensmannen.

Kvinnen, som er småbarnsmor, beskrives slik: 168 cm høy, 58 kilo, slank, langt mørkt hår. Hun skal ha hatt på seg en svart boblejakke.

- Sjekker videoovervåkning

- Vi har satt ned et etterforskningsteam, så vi sjekker videoovervåkning, prøver å følge elektroniske spor og sjekker overnattingssteder. Og så vil det fortløpende bli vurdert søksområder som vi må lete i, sier Krogstad.

«Det jobbes kontinuerlig med etterforskning i saken. Politiet ønsker at publikum som har vært i området den aktuelle natten eller har andre opplysninger som kan belyse saken, tar kontakt med politiet på tlf 02800», står det i pressemeldingen fra Innlandet politidistrikt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere