Politiet gikk ut med navnene på de to omkomne tirsdag ettermiddag. De pårørende er kjent med at navnene frigis, opplyser Troms politidistrikt i en pressemelding.

Det var fredag at en rekke snøskred fant sted i Troms. Det første fant sted i Kvalvikdalen i Lyngen i 14.30-tiden. På stedet var det et turfølge med fem personer med utenlandsk opprinnelse. Ikke lenge etterpå fikk politiet melding om et nytt skred der et hus med to personer og et gårdsbruk med 140 geiter ble tatt og feid på sjøen ved Grøtnesdalen på Reinøya i Karlsøy.

Klokken 17.57 fikk politiet melding om et tredje snøskred, dette ved Tverrelva på Storslett i Nordreisa der et større utenlandsk reisefølge ble rammet. Samme dag var det også en skredhendelse i Manndalen i Kåfjord kommune, der en gård ble truffet. Beboerne her kom seg uskadd ut, men et fjøs med rundt 100 kyr ble rammet.

Totalt omkom fire personer i skredene. I tillegg til ekteparet Albertsen, omkom også en italiensk 35-åring, samt en mannlig skiturist fra Slovenia i 40-årene.