RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet frigir navnet på kvinnen som døde etter en båtulykke i Sogn og Fjordane


En båt kjørte lørdag morgen på land på øya Selje i Sogn og Fjordane. En kvinne døde etter ulykken, mens en mann kom seg i land. Foto: Redningsselskapet / NTB scanpix
En båt kjørte lørdag morgen på land på øya Selje i Sogn og Fjordane. En kvinne døde etter ulykken, mens en mann kom seg i land. Foto: Redningsselskapet / NTB scanpix Foto: ( NTB scanpix )
Det var Ruth Elisabeth Silden (41) som døde etter en båtulykke i Selje kommune i Sogn og Fjordane lørdag morgen, opplyser politiet.

Navnet frigis i samråd med de pårørende, melder politiet.

– Den omkomne er fra Vågsøy. En del etterforskning gjenstår i saken. Det er en del ting vi ikke vet ennå, og det må vi forsøke å bringe på det rene, sier innsatsleder Lasse Trosdahl i Nordfjord lensmannsdistrikt til Bergens Tidende.

Kvinnen ble kritisk skadd i en båtulykke på øya Selje i Sogn og Fjordane.

Hun ble hentet opp av vannet og fløyet til Haukeland universitetssjukehus med redningshelikopter, etter at båten hun satt i kjørte på land lørdag morgen. Senere samme kveld ble hun erklært død på sykehuset, opplyser Vest politidistrikt.

En mann som også var i båten, kom seg ut på egen hånd.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere