RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet gjennomgår Åge-video

Sist oppdatert:
Politiet vil gjennomgå et videoopptak fra Åge Aleksandersen-konserten på Vinstra lørdag i håp om å se den savnede 17-åringen.

Den savnede Per Amin Arrif ble sist sett ved konsertlokalet på Vinstra lørdag, der Åge Aleksandersen og Sambandet holdt konsert. Det er uklart om 17-åringen var inne i lokalet eller ikke. Han skal ha hatt problemer med å løse billett fordi han bare hadde kredittkort.

Tilfeldigvis ble konserten filmet som et ledd i en tv-produksjon, og politiet har nå bedt om å få gjennomgå dette materialet. Det opplyser Åge Aleksandersens manager Tor Evensen til Adressa.no.

- Ingenting skal være uprøvd. Jeg vet ikke hvor mye som er filmet, men det er interessant å finne ut hvem han kan ha vært sammen med. Den savnede gutten er halvt marokkansk, hadde svart hettegenser og skal være lett å kjenne igjen dersom han er på filmopptakene, sier lensmann Jon Dohrn i Fron til avisa.

Så langt har hele 280 av de 300 festdeltakerne som løste billett meldt seg ,og en rekke personer i savnedes omgangskrets er avhørt. Politiet vet at 17-åringen var på utsiden, men ikke om han var inne i lokalet, og hvem han eventuelt var sammen med der.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere