RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet jager blotter i Oslo

Sist oppdatert:
En eldre mann blotter seg stadig ved en barneskole i Oslo. Vet du hvem han er?

(iOslo.no) Stovner-politiet fikk søndag ettermiddag melding om en blotter i området rundt Stig skole på Haugenstua. Ifølge melderen hadde mannen blottet seg for skolebarn i området. Den yngste av barna var åtte, den eldste tolv.

- Alle vet hvem han er
Nå leter politiet etter opplysninger i saken. De rykket til stedet søndag ettermiddag, men til tross for at de lette i området i to og en halv time var søket resultatløst. Ifølge vitnene er mannen godt kjent av barna på stedet, og han har blottet seg mange ganger tidligere.

- Alle vet hvem mannen er av utseende, men ikke av navn. Det skulle tyde på at man skulle klare å finne ham, sier operasjonsleder Even Jørstad til iOslo.no.

Saken anmeldt
Det er etterforskningsseksjonen på Stovner politistasjon som har hånd om saken.

- Vi har opprettet en sak på dette her. Alle barna visste hvem dette var av utseende. Han blotter seg i skogen og i området rundt, og det virker som de er kjent med at han holder på sånn, sier førstebetjent Ingrid Christensen på Stovner politistasjon til iOslo.no.

Mulig fotokonfrontasjon
Hendelsen i går skal sjekkes opp mot gamle saker, og politiet vurderer å kalle inn barna i går til en fotokonfrontasjon.

- Denne mannen har gått forbi stedet flere ganger med «dingsen» ute søndag ettermiddag, og det er klart det er ubehagelig for dem som opplever det, sier hun.

Basert på ungenes forklaringer vil politiet gå ut med et signalement av mannen. Han er 40-50 år gammel, lys/grå i håret og litt mage. Han har vært kledt i forskjellige klær, men barna har beskrevet mannen iført både en sort jakke og en blå jakke med gule fartsstriper fra armhulen og ned til midjen.

Har du tips i saken? Ta kontakt med Stovner politistasjon på 22 66 88 09.

Les flere nyheter på iOslo.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere