*Nettavisen* Nyheter.

Politiet jakter på voldtektsmann

Politiet ber om tips fra publikum etter en grov voldekt og et voldtektsforsøk i området Sinsen/Grefsen i Oslo natt til lørdag.

19.11.03 17:49

Det var en godt voksen og en yngre kvinne som ble overfalt, på to forskjellige steder.

Voldtekten skjedde mellom klokken 01 og 02 på en gresskråning ved en gangvei ved Disen skole. Politiet ønsker å komme i kontakt med alle som kan ha hørt eller sett noe i dette området i det aktuelle tidsrommet

Etterlyser gutt
Voldtektsforsøket skjedde rundt klokken 03.45, på en plen i Torshovdalen like ved undergangen som går fra Rosenhoff skole til Torshovdalen.

- Politiet ønsker å komme i kontakt med en gutt som i forkant av overgrepet satt og snakket med fornærmede ved kjøkkenbutikken, skriver politiet på sin hjemmeside.

Etter overgrepet løp fornærmede fra åstedet mot Rosenhoffgata. Ved et hvitt trehus i Rosenhoffgata ba fornærmede om hjelp fra to menn. Politiet ønsker også å komme i kontakt med disse mennene.

Utenlandsk opprinnelse
- I tillegg er politiet interessert i observasjoner av fornærmede eller mulig gjerningsperson. Fornærmede beskriver gjerningspersonen som en mann på cirka 20-30 år, cirka 170 høy, utenlandsk opprinnelse, ikke så mørk i huden og med mørkt kort hår, opplyser politiet.

Tips? Ring politiet på telefonnummer: 22 66 99 66.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.