RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet jakter voldelig båttyv

Foto: Solum, Stian Lysberg (SCANPIX)
Sist oppdatert:
Slo mann (71) i hodet flere ganger med en padleåre og kastet ham på vannet.

Politiet jakter nå med politihelikopter og flere båter etter en voldelig båttyv som søndag formiddag overfallt en 71 år gammel mann ved Knarberg på Nøtterøy.

71-åringen har trolig avverget et hytteinnbrudd da ha oppdaget en mann han ikke kjente ved hytta til en kamerat, og kjørte inn med båt for å sjekke, melder Aftenposten.

– Mannen har et landsted på Bjerkø. Da han hadde tatt båten derfra over til Knarberg, ble han ifølge politiet møtt av en mann som slo til ham, og deretter stakk fra stedet i mannens båt, sier operasjonsleder Petter Aronsen til tb.no.

Da han kom inn skal tyven ha hoppet ned til stranden, opp i båten og slått ham flere ganger med en padleåre - før han dyttet 71-åringen i vannet og forsvant med båten.

Politiet sier til Aftenposten at det nå er usikkert om mannen vil bli siktet for overfall og tyveri - eller om det også vil bli snakk om drapsforsøk. Båteieren har blitt sendt til sykehus med arm-, ansikts- og hodeskader.

Det har ikke lykkes Nettavisen å få kontakt med politiet i Vestfold.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere