RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet ønsker tips etter at to menn skal ha forsøkt å ta seg inn bil med to barn

Sist oppdatert:
Kvinnen var inne og handlet da to menn forsøkte å komme seg inn i bilen der barna satt.

(Oppland Arbeiderblad/Nettavisen): Politiet bekrefter torsdag kveld at en kvinne i Gjøvik har tatt kontakt etter at to menn skal ha forsøkt å ta seg inn i bilen hennes, mens barna til kvinnen satt i bilen. Hendelsen skal ha skjedd på parkeringsplassen ved Coop Prix i nordbyen i Gjøvik.

Senere på kvelden forteller Randi Cecilie Kjelsrud Oppland Arbeiderblad (Bak betalingsmur) at hun gikk inn i butikken for å kjøpe noe til sin 12 år gamle datter. Det var da hun ringte datteren inne fra butikken at hun forsto hun måtte løpe ut igjen. 

– Hun ble plutselig nesten hysterisk, og sa at det var to menn som prøvde å komme seg inn i bilen, sier Kjelsrud til avisen. 

Da Kjelsrud kom ut så hun to menn stå ved vinduet der sønnen på fem år satt, og forsøkte å få ham til å åpne den låste døren. 

– Vi er klar over hendelsen og har fått den beskrivelsen, sier operasjonsleder Haagen Løvseth i Innlandet politidistrikt til Oppland Arbeiderblad tidligere torsdag.

De melder torsdag kveld på Twitter at de etterforsker en sak der to menn har forsøkt å ta seg inn i en bil der det satt to barn. 

En patrulje ble sendt ut for å undersøke opptak fra videoovervåkning ved butikken. Senere har politiet en beskrivelse av de to, og ber om tips fra publikum. 

– Det er foreløpig ikke helt klarhet i hva som skjedde. Mor sa til oss at noen forsøkte å få opp døra til bilen mens barna satt i bilen, sier operasjonslederen til Oppland Arbeiderblad tidligere torsdag kveld.

De to forsvant fra stedet da de ble tilsnakket av barnas mor, opplyser politiet.

De to mennene beskrives som omtrent 175 centiemter høye. Den ene hadde på seg olabukse, hvite sko og svart, lang jakke. Den andre mannen hadde en rød, hvit og blå jakke. Mannen hadde bart og mørkt hår.

«Ukjent nasjonalitet, men ikke norske», melder politiet.

Les flere saker fra Oppland Arbeiderblad her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

Våre bloggere