RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet søker vitner etter mishandling i Oslo


FUNNET PÅ TRAPPEN: Politiet fikk melding om hendelsen i 19-tiden tirsdag etter at forbipasserende fant kvinnen blodig på trappen utenfor en blokk på Sagene i Oslo. Hun var bundet på både hender og føtter med teip.
FUNNET PÅ TRAPPEN: Politiet fikk melding om hendelsen i 19-tiden tirsdag etter at forbipasserende fant kvinnen blodig på trappen utenfor en blokk på Sagene i Oslo. Hun var bundet på både hender og føtter med teip. Foto: Sindre Glende (NTB scanpix)
Ble funnet på trappen med hender og føtter bundet.

OSLO (NTB): Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner etter at en kvinne i 30-årene tirsdag ble bundet med teip og rispet med kniv av to menn i sin egen leilighet på Sagene i Oslo.

– Vi ønsker å komme i kontakt med vitner som kan ha sett mennene, får NTB opplyst fra Grønland politistasjon.

Politiet er i full gang med etterforskningen, men har foreløpig ikke pågrepet noen i saken.

De fikk melding om hendelsen i 19-tiden tirsdag etter at forbipasserende fant kvinnen blodig på trappen utenfor en blokk på Sagene i Oslo. Hun var bundet på både hender og føtter med teip.

Kvinnen, som var bevisst da hun ble funnet, ble kjørt til legevakt med ambulanse. Hun forklarte seg for politiet samme dag og har det ifølge politiet etter forholdene bra.

Politiet opplyser at motivet for mishandlingen så langt ikke er kjent. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere