*Nettavisen* Nyheter.

Politiet uten spor etter Ann-Helen

Etterforskningen etter Ann-Helens (35) forsvinning står i stampe. Politiet snur nå tipsbunken.

19.12.05 09:22

STAVANGER (TV 2 Nettavisen): Etter intensiv etterforskning i Rogaland sist uke, ser det nå ut til at politiets etterforskning stopper opp.

- Vi har nok arbeid denne uken. Søkene etter Ann-Helen gav ingen resultat og vi har ingen planer om å gjennomføre flere med mindre det dukker opp nye opplysninger, sier politiinspektør Ernst K. Rossebø ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Fortsetter til jul
Han vil ikke vedgå at politiet står i stampe, men legger ikke skjul på at saken har kjørt seg fast.

- Vi har ingen voldsomme planer for den videre etterforskningen. Nå ser vi gjennom de opplysningene vi har i saken og fortsetter med det store trykket ut uken. Så får vi se hvilke oppgaver vi står igjen med, sier Rossebø.

Ann-Helen har nå vært savnet i over 8 måneder. Hun ble sist observert i et boligområdet i Tananger sørvest for Stavanger. Siden har ingen sett henne og verken mobiltelefon eller minibankkort har vært i bruk siden.

Klikk på bildet for å forstørre.

Få tips
Politiet gjennomførte forrige uke flere søk, både til lands og vanns, etter trebarnsmoren fra Lillesand, men uten resultat.

- Vi har fått inn om lag 10 tips etter at vi la nytt trykk på saken, men ingen av disse har ført til noe gjennombrudd. Vi er selvsagt glad dersom noen har flere opplysninger og tar kontakt, sier Rossebø.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag