Gå til sidens hovedinnhold

Politiet: Vi har fullt fokus på å finne overlevende i Gjerdrum

Én person er funnet død i skredområdet i Gjerdrum. Politiet sier imidlertid at redningsoperasjonen fremdeles har fullt fokus på å finne overlevende.

– Mørket kommer, men det hindrer oss ikke i de planene vi driver med og som vi legger for resten av kvelden og natten, sier innsatsleder Roger Pettersen på en pressebrifing torsdag ettermiddag.

Det er tredje gang mørket senker seg over det enorme skredområdet i Gjerdrum. Likevel har nødetatene jobbet gjennom nettene i håp om å gjøre funn.

– Vi har fullt fokus på å finne overlevende. Vi har planlagt med at vi kan få flere funn av overlevende, men er også forberedt på at vi kan finne flere døde, sier Pettersen.

Fredag ettermiddag ble én person funnet omkommet i det sentrale skredområdet. Den døde personen ville bli fraktet ut i løpet av kort tid, ifølge Pettersen. Vedkommende var fredag ettermiddag ennå ikke identifisert, og politiet jobbet med å varsle de pårørende.

– Vi er i dialog med alle pårørende. Det er viktig for oss å ha god kommunikasjon med dem slik at de hele tiden vet hvordan vi arbeider, sier han.

(©NTB)

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken