RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet vil ha kontakt med flere Lindeberg-vitner

Kriminalteknikere med hund undersøker området der det ble funnet våpen etter at en mann ble funnet drept natt til lørdag ved Lindeberg skole i Oslo
Kriminalteknikere med hund undersøker området der det ble funnet våpen etter at en mann ble funnet drept natt til lørdag ved Lindeberg skole i Oslo Foto: Berit Roald (NTB scanpix)
Sist oppdatert:
Politiet kommer med en innstendig bønn til alle som befant seg i området ved Lindeberg skole fredag kveld og natt til lørdag: Ta kontakt.

– Det er fortsatt slik at det er personer som har vært i området på et veldig interessant tidspunkt, som vi ikke har fått tak i. Det er vitner som kan ha opplysninger, sier politiinspektør Grete Lien Metlid, leder for seksjon for volds- og seksualforbrytelser, til NTB.

– Det kan ikke gjentas nok: Det er viktig for oss å snakke med alle de som har vært i området, understreker hun.

Blant dem politiet fortsatt ikke har fått kontakt med, er flere gutter som gikk på bussen til Holmlia noen minutter før politiet fikk meldingen om drapet, samt noen som spilte fotball like i nærheten av åstedet.

40-åringen ble funnet med store hodeskader ved bilen sin på en parkeringsplass like ved hjemmet sitt natt til lørdag.

En halvautomatisk pistol, en Intratec Scorpion kaliber 22, med påmontert lyddemper og høykapasitetsmagasin, lå på bakken nær åstedet. Den ble først funnet morgenen etter av en forbipasserende.

Les også:Ingen pågrepet etter drap på 40-åring i Oslo

– De tekniske undersøkelsene er kjempesentrale, sier politiinspektøren, men legger til at hun ikke har noen opplysninger om det er gjort funn av DNA-spor eller fingeravtrykk. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere