RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politiet viser bilde av knivstikker

Sist oppdatert:
Bare flaks gjorde at knivstikkeren ikke ble drapsmann. Nå vil politiet offentliggjøre bilde av ham.

Politiet offentliggjør bilde av mannen som knivstakk en 36-åring i Oslo i påsken om han ikke melder seg. Politiet har videobilder av gjerningsmannen som stakk ned en 36 år gammel mann i Oslo fredag i påsken. Nå vil de gå ut i mediene med bildene om han ikke melder seg, skriver Aftenposten.

- Bildet blir offentliggjort tidligst i ettermiddag. Vi er nødt til å få gjennomført et avhør av et vitne først, sier politioverbetjent Finn Abrahamsen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Oslo-politiet ber gjerningsmannen melde seg med en gang, så slipper de å gå ut med bildet.

Frykter gjentakelse
36-åringen ble knivstukket på kvelden langfredag etter at han hadde snakket til en mann som knuste en rute ved t-banestasjonen på Nationaltheatret.

Politiet frykter at mannen skal slå til igjen.

- Han har vist at han har vanskeligheter med å styre seg. Vi anser han for å være farlig dersom han kommer i likedanne situasjoner, sier Abrahamsen, og fortsetter:

- Vi går ut med bilde fordi vi vil ha han under kontroll så raskt som mulig. Det å bære kniv, og i tilegg stikke den i et menneske, er ganske alvorlig. En sånn mann som det må vi få tak i så raskt som mulig, sier politioverbetjenten til TV 2 Nettavisen.

Reddet av rask hjelp
Ullevål universitetssykehus har opplyst at rask hjelp fra ansatte ved Narvesen-kiosken hvor mannen tok seg inn etter å ha blitt stukket ned, samt kort vei til sykehuset, var årsaken til at knivofferet overlevde.

Den antatte gjerningsmannen skal være rundt 30 år og tykkfallen. Han var iført caps, hadde ring i venstre øre, og briller med stålinnfatning da knivstikkingen skjedde.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere