*Nettavisen* Nyheter.

Politifamilie rammet igjen

Foto: (Politiet)

Bildrapet på Børge Ivarsen (48) er ikke den første tragedien som rammer familien.

05.03.10 12:16

Natt til torsdag ble politimannen Børge Ivarsen påkjørt og drept mens han under et oppdrag holdt på med å legge ut en spikermatte for å stanse en bil på E18.

Politiet opplyser fredag at Ivarsens familie også er blitt hardt rammet tidligere.

Kona ble knivstukket
Hans kone var også ansatt i Agder politidistrikt som politibetjent, og ble knivstukket i tjeneste for ti år siden.

- Familien er hardt rammet, spesielt fordi hun for 10 år siden ble knivstukket og alvorlig skadet i tjenesten. Familien har hatt problemer med å komme over denne hendelsen, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding.

Ifølge Aftenposten kom hun aldri tilbake i operativ utetjeneste etter knivstikkingen. Hun fortsatte imidlertid i politiet i en annen stilling.

Får krisehjelp
Avdødes familie blir tatt hånd om av kolleger og kriseteam. Det samme gjør også de involverte tjenestemennene

- Agder politidistrikt er i stor sorg over tapet ev en kjær kollega. Våre tanker og medfølelse går til de pårørende i denne vanskelige tiden, skriver politidistriktet.

Politiførstebetjent Børge Ivarsen beskrives som en særdeles operativ og dyktig kollega. Han etterlater seg kone og tre barn.

- Agder politidistrikt vil takke for alle varme hilser vi har fått fra publikum, andre politidistrikter og etater, står det i pressemeldingen.

- Min tøffeste dag
Politiet i Agder er sterkt berørt av hendelsen. På en pressekonferanse torsdag ettermiddag, sa politistasjonssjef Jon Steven Hasseldal at dagen hadde vært den tøffeste i hans karriere.

- Det er kanskje min tøffeste dag i politiet. Det er veldig tungt, sa Hasseldal.

- Kollegaen vi mistet var en svært godt likt og respektert politimann. Han har drevet mye med operativ virksomhet og kan mye om dette. Det er en trist dag for oss i Grimstad, og for politiet i hele landet, sa han.

Les også: - Min tøffeste dag i politiet

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.