RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politifamilie rammet igjen

(Politiet)
Sist oppdatert:
Bildrapet på Børge Ivarsen (48) er ikke den første tragedien som rammer familien.

Natt til torsdag ble politimannen Børge Ivarsen påkjørt og drept mens han under et oppdrag holdt på med å legge ut en spikermatte for å stanse en bil på E18.

Politiet opplyser fredag at Ivarsens familie også er blitt hardt rammet tidligere.

Kona ble knivstukket
Hans kone var også ansatt i Agder politidistrikt som politibetjent, og ble knivstukket i tjeneste for ti år siden.

- Familien er hardt rammet, spesielt fordi hun for 10 år siden ble knivstukket og alvorlig skadet i tjenesten. Familien har hatt problemer med å komme over denne hendelsen, skriver Agder politidistrikt i en pressemelding.

Ifølge Aftenposten kom hun aldri tilbake i operativ utetjeneste etter knivstikkingen. Hun fortsatte imidlertid i politiet i en annen stilling.

Får krisehjelp
Avdødes familie blir tatt hånd om av kolleger og kriseteam. Det samme gjør også de involverte tjenestemennene

- Agder politidistrikt er i stor sorg over tapet ev en kjær kollega. Våre tanker og medfølelse går til de pårørende i denne vanskelige tiden, skriver politidistriktet.

Politiførstebetjent Børge Ivarsen beskrives som en særdeles operativ og dyktig kollega. Han etterlater seg kone og tre barn.

- Agder politidistrikt vil takke for alle varme hilser vi har fått fra publikum, andre politidistrikter og etater, står det i pressemeldingen.

- Min tøffeste dag
Politiet i Agder er sterkt berørt av hendelsen. På en pressekonferanse torsdag ettermiddag, sa politistasjonssjef Jon Steven Hasseldal at dagen hadde vært den tøffeste i hans karriere.

- Det er kanskje min tøffeste dag i politiet. Det er veldig tungt, sa Hasseldal.

- Kollegaen vi mistet var en svært godt likt og respektert politimann. Han har drevet mye med operativ virksomhet og kan mye om dette. Det er en trist dag for oss i Grimstad, og for politiet i hele landet, sa han.

Les også: - Min tøffeste dag i politiet

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere