RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politijakt på væpnede ranere

Sist oppdatert:
Politiet i Molde har satt inn alle tilgjengelige ressurser i jakten på to ranere som fredag formiddag fikk med seg et ukjent pengebeløp fra en bankfilial på Hjelset i Molde.

Ranerne slo til mot Romsdals Fellesbanks filial på Skjevikåsen på Hjelset i Molde. Politiet fikk melding om ranet klokka 09.33.

Bevæpnet med kniv og pistol
- To personer har vært inne i banken, den ene skal ha vært bevæpnet med kniv, den andre med en pistollignende gjenstand. Begge var maskert, sier politiadvokat Ove Brudevoll ved Nordmøre og Romsdal politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Ifølge vitner var den ene ikledd en blå kjeledress, den andre en grå jakke. De to blir beskrevet som relativt unge menn med en høyde på anslagsvis 1,70 meter.

Rømte til fots
Ranerne fikk med seg seg ukjent pengebeløp og stakk fra stedet til fots. De sprang mot riksveien og langs riksveien før de forsvant.

Store politistyrker jakter nå på ranerne. Det er satt ut stopp-poster i området, og i tillegg har politiet startet søk i terrenget.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere