RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politimann kan bli voldtektstiltalt

Sist oppdatert:
I fem måneder har en 48 år gammel politietmann fra Troms vært siktet for voldekt. Nå krever statsadvokaten mer etterforskning.

I juli 2004 ble politimannen anmeldt av en 23 år gammel kvinne. Ifølge kvinnen skal mannen ha voldtatt henne i søvne på en hytte i Troms der de begge festet. Kvinnen våknet og mannen skal ha slått henne i tumultene som fulgte. Kvinnen ble fraktet til lege for sjekk like etter voldtekten.

I forbindelse med etterforskningen ble det tatt en DNA-test som nå er klar. Den vil kunne gi klarhet i om mannen har hatt seksuell omgang med kvinnen.

Fordi tjenestemannen jobber i Troms politidistrikt, er det Vestfinnmark politidistrikt som etterforsker saken. Politiadvokat Morten Daae ønsker ikke å gi resultatet av DNA-testen til Nordlys.

Politiet sendte sin innstilling til Statsadvokaten som igjen har bedt om ytterligere etterforskning.

– Vi ønsker at det foretas nye vitneavhør i saken. Dessuten har vi bedt om at saken får høy prioritet hos politiet, sier førstestatsadvokat Lars Fause til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere