RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politimann påkjørt av biltyver

(Foto: Knut Falch / SCANPIX)
Sist oppdatert:
En politimann ble påkjørt da to menn i en stjålet bil stakk av fra politiet på Lillestrøm natt til tirsdag.

Politimannen måtte hoppe unna da han forsøkte å stoppe to menn i en stjålet bil på Lillestrøm ved 01-tida natt til tirsdag. Bilen sneiet borti kneet på politimannen.

-Han fikk et slag i kneet og har vært til sjekk. Han har ikke fått skader, sier operasjonsleder ved Romerike politidistrikt, Per Martin Ødegård, til TV 2 Nettavisen.

Bevisst handling
Politiet hadde fått tips om at to menn forsøkte å stjele en bil mellom Nitelva og Lillestrøm stasjon. Da en politipatrulje kom til og forsøkte å stanse mennene, hoppet de inn i en Audi. Audien kjørte rett mot den ene av politimennene.

- Det var en bevisst handling, sier Ødegård.

Etter kollisjonen fortsatte den stjålne bilen mot Oslo. Underveis tømte biltyvene et pulverapparat mot en politibil som fulgte etter. Ved Grorud mistet politiet kontakten med bilen, jakten ble tatt igjen ved Alnabru.

Pulverapparat
Biljakten fortsatte langs Ring 3. I løpet av jakten tømte biltyvene enda et pulverapparat for å hindre sikten til politibilen som fulgte etter. Det førte til at politibilen kjørte inn i hekken på den stjålne bilen. Bilen fortsatte mot Bøler.

I Hellerudsvingen ble biltyvene omsider stoppet, etter at de hadde torpedert en bil fra hundepatruljen.

To menn på 28 år 31 år er pågrepet i saken.

Bilen ble stjålet på Romerike i januar.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere