RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Politimann pedofiltiltalt

En politimann i Glåmdalen er tiltalt for seksuelle overgrep mot to barn. Saken ble gjenopptatt etter først å ha blitt henlagt.

Statsadvokaten i i Hedmark og Oppland ut tiltale mot politimannen i slutten av 40-årene. De seksuelle overgrepene har en strafferamme på 3 år, og mannen risikerer å miste sin stilling.

Ifølge tiltalen skal mannen ved to tilfeller ha befølt sin 10 år gamle datter og latt henne beføle ham. Politimannen skal også ha overtalt stesønnen på 13 til å dusje sammen med ham, og senere ha oppfordret gutten til å onanere seg selv. Begge tilfellene skal ha skjedd under bading.

Mannen er også tiltalt for vold mot sønnen. Han skal da ha holdt rundt stesønnens kjeve med stor kraft.

Mannen ble i fjor anmeldt av en nær bekjent. Saken ble henlagt, men både fornærmede og politimannen klaget avgjørelsen inn for Riksadvokaten. Politimannen reagerte på en anmerkning fra statsadvokaten om at han skal ha opptrådt klanderverdig.

- Saken ble besluttet gjenopptatt, og vi mener det er dukket opp flere forhold som har styrket grunnlaget for å ta ut tiltale, sier førstestatsadvokat Tormod Bakke til avisen Glåmdalen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere