Gå til sidens hovedinnhold

Politipatrulje beskutt med fyrverkeri

Politiet mottar en rekke meldinger om ulovlig bruk av fyrverkeri. På Stovner i Oslo ble en politipatrulje beskutt med fyrverkeri av ungdomsgjeng.

Politiet melder om en hendelse der en patrulje er beskutt med fyrverkeri søndag kveld. Politiet har fått en rekke meldinger om fyrverkeri som er skutt både i luften og mot folk og bygninger gjennom helgen.

- Gjennom hele helgen har vi mottatt utallige meldinger på ungdommer spesielt som skyter fyrverkeri, både opp i luften, mot andre folk og mot eiendom/ bygg. I dette øyeblikk har vi en patrulje på Stovner som ble beskutt med fyrverkeri av en gjeng ungdommer, skriver politiet på Twitter klokken 21.46 søndag.

Ingen kom til skade i hendelsen. Ungdommen løp av gårde, og politiet er fremdeles på stedet.

- Ingen har blitt skadd som følge av dette. Ungdommene løp selvfølgelig av gårde, og vi er på vei med flere patruljer for å løsne opp i dårlig stemning i området.

Flere politidistrikt har meldt om fyrverkeri gjennom helgen. Politiet i Sør-Vest skriver søndag kveld at de har fått inn flere meldinger om ungdom som har skutt opp fyrverkeri, samt sprengt postkasser og søppeldunker i Vigerstrand.

- Flere meldinger om at ungdom skyter opp fyrverkeri, samt sprenger postkasser og bossdunker. Patr til stedet. Intet for patr å se. Var i kontakt med noen ungdommer. Uvisst om de hadde noe med dette å gjøre.

Politiet i Agder har fått over 30 meldinger om ulovlig oppskytning av fyrverkeri klokken 20 søndag.

Kommentarer til denne saken