RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Prest skal kåre Norges vakreste

Sist oppdatert:
Kjendisprest Einar Gelius skal være med og kåre Norges vakreste kvinne. Oslo bispedømmeråd fordømmer hans misse-engasjement.

Sogneprest Einar Gelius sier til TV 2 Nyhetene at han først og fremst er et menneske og en mann og at han ikke ser noe galt i å delta i kjendisjuryen som skal kåre årets Frøken Norge og vår representant til den internasjonale Miss Universe-konkurransen.

Gelius sier han håper å bidra til at Miss Norge-kåringen ikke bare får fokus på skjønnhet, men også på sjel.

Arne Grønningsæter i Oslo bispedømmeråd fordømmer Gelius' deltakelse og sier han ikke har tro på at Frøken Norge-konkurransen bidrar noe til å sette fokus på solidaritet. Han mener konkurranser som Frøken Norge og Miss Universe står for et tvilsomt kvinnesyn.

- Jeg sa ja til å sitte i den juyren på den betingelse at vi skal ha et arrangement som også setter fokus på sosialt engasjement, at det ikke bare skal dreie seg om det ytre, uttalte Gelius på Tabloid.

Frøken Norge-deltakerne skal delta i en veldedighetskonsert i Vålerenga kirke der overskuddet skal gå til et veldedig formål i hovedstaden.

Einar Gelius var onsdag kveld gjest på Tabloid på TV 2.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere