RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Psykolog voldtektssiktet

Psykologen skal ha voldtatt sin tidligere venninne. I forrige uke ble han arrestert mens han var i ferd med å bryte seg inn på hybelen hennes.

Lørdag ble den 34 år gamle psykologen varetektsfengslet for en uke, skriver Bergens Tidende. Både psykologen og den 25 år gamle kvinnen er bosatt på Fantoft studentby. De to var i en periode nære venner, men i fjor høst skar forholdet seg. Siden da har ikke 34-åringen latt kvinnen være i fred.

Like før helgen mottok hun en svært truende telefonsamtale, og hun spurte en venn som jobber i politiet om å komme for å beskytte henne. Noen timer senere hørte politimannen skrapelyder utenfor hybeldøren. Det var psykologen som prøvde å bryte seg inn.

Det var først etter at 34-åringen ble pågrepet at kvinnen fortalte politiet om voldtekten, som skal ha skjedd i november i fjor.

- De siste månedene har vært svært belastende for henne. Hun var meget redd etter voldtekten, sier politiadvokat Steinar Andersen til Bergens Tidende.

Den voldtektssiktede psykologen ble lørdag kveld tvangsinnlagt ved et psykiatrisk sykehus.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere