RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pungen tom for Club 4

Mandag ble det åpnet konkurs i selskapet Club 4, men sexklubbgründer Tom Ketil Krogstad har planene klare for «et bedre og mer erotisk konsept» i en mer lukket klubb.

Pungen er tom for Club 4, melder Adresseavisen, men den hallikdømte, erotikk-gründeren Tom Ketil Krogstad har allerede planer for en ny erotisk klubb.

Det var Krogstad selv, som er styreformann i selskapet, som leverte inn oppbudsbegjæring til Trondheim Tingrett. Ifølge styreformannen er det ikke lenger virksomhet i selskapet.

Advokat Terje Tapper som er bobestyrer opplyser til avisen at han ennå ikke har sett regnskapene og derfor ikke har oversikt over gjeldens størrelse.

«Bedre og mer erotisk»

Men konkursen vil ikke stoppe Krogstad. I sitt siste nyhetsbrev fra Trondheim fengsel skisserer han ifølge Adresseavisen «Nye Club 4», som blant annet skal bli «et bedre og mer erotisk konsept». Klubben vil ikke være så offentlig og åpen som den gamle. Det er «seriøsiteten i forhold til erotikk», og ikke antall medlemmer som er viktig, skriver Krogstad.

Hallikdømte Krogstad skal etter planen prøveløslates 25. november, men han bruker tiden bak murene flittig. Ifølge sitt nyhetsbrev har han brukt sommeren til mye «god erotisk litteratur» som inspirasjon i arbeidet med en bok.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere