Punktering til millioner

Foto: Arne Ellingsen

En punktering inne i Fløyfjellstunnelen kostet millioner i morgenrushet

(iBergen.no) Den som fikk betale den drøyeste prisen for noe så trivielt som en punktering i morgenrushet var damen som satt i denne bilen. Hun er på Haukeland Universitetsykehus etter at en trailer braste inn i henne da hun sto to biler bak den punkterte bilen.

Til sammen tre biler ble skadet i sammenstøtet som oppsto etter en punktering Sjåføren som punkterte stoppet og satte på nødblink og like etter smalt det.

Tusenvis av bergensere kom dermed opp til halvannen time for sent på jobb i tillegg til de materielle skadene som oppsto. Den regningen må arbeidsgiverne i Bergen ta.

- Sjåføren som punkterte gjorde det han skulle gjøre. Han kjørte inn til siden, satte nødblink på og meldte i fra. Den som er synderen i dette tilfellet er lastebilsjåføren som ikke fulgte med og som braste inn i bilen foran, sier operasjonsleder Aarnes ved Hordaland Politidistrikt.

- -Hvilken reaksjon kan han vente seg?

- Det vil nok bli vurdert beslagleggelse av førerkort.

- Nesten daglig skjer det små smeller eller at folk går tom for bensin, noe som får store konsekvenser for folk på vei til jobb. Kan dere gjøre noe?

- Å punktere er slikt som skjer. Den enkelte må vurdere om han kan kjøre til nærmeste lomme, men går du tom for bensin er det en form for uaktsomhet som helt klart kan bøtelegges, sier Aarnes

.Les flere nyheter på www.iBergen.no

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag