Gå til sidens hovedinnhold

Pyntetyv med klisterhjerne

Gjennom 13 år stjal han nærmere 1000 pyntegjenstander fra butikker og institusjoner i Østfold. Nå har han fortalt politiet hvor gjenstandene ble stjålet fra.

Pyntetyven i Østfold fortsetter å forundre politiet. De nærmere 1000 gjenstandene som ble funnet hjemme hos mannen, kan nå komme tilbake til eierne. Den 34 år gamle mannen husker nemlig hvor han stjal alle gjenstandene.

- Husker hver gjenstand

I en uke har han sammen med politiet gått gjennom det enorme beslaget. I en lagerhall i Østfold har politiet plassert alt tyvegodset utover et stort bord. Mannen har fortalt politiet om de nærmere tusen tyveriene han har gjennomført de siste 13 årene.

– Vi kan telle på to hender det han ikke greier å huske hvor er stjålet, sier etterforskningsleder Tony Svensson til Fredrikstad Blad.

Får ros

Tyven får mye ros for at han nå samarbeider med politiet slik at gjenstandene kan komme tilbake til sine rettmessige eiere. Politiet i Østfold hadde planer om visningsrunder slik at mulige ofre kunne komme og se om de fant gamle eiendeler.

Reklame

KANONSALG: Halv pris på bestselgere hos Oakley