RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Pyroman-jakt i Røyken

Sist oppdatert:
Politiet jakter på en pyroman som tente på to steder i en båthavn i Røyken. 23 båter ble totalskadd og verdier for 15-20 millioner kroner gikk tapt

Røyken Båtforening ved Graffstranda på Nærsnes i Røyken vurderer nå å leie inn vaktmannskap for å hindre at pyromanen slår til på nytt.

- Det er klart at vi må foreta oss noe. Jeg er hellig overbevist om at brannen er påsatt. Det fins ingen naturlig forklaring på denne storbrannen, sier havnesjef Per Erik Borgen til Drammens Tidende.

Lensmann Erling Arne Meek i Røyken opplyser at man jobber ut fra at brannen er påsatt. Brannen ser ut til å ha startet på to steder.

Brannen ble varslet like over midnatt natt til i går. 23 båter er totalt utbrent, men det er skader på ytterligere 15-20 båter.

Det er seilbåter og snekker som ligger i vinteropplag på småbåthavna. Eierne er spredt over hele Østlandsområdet; blant annet Gjøvik, Geilo, Røyken, Oslo, Bærum og Drammen, skriver Drammens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere