*Nettavisen* Nyheter.

R&B-kjæreste slått ned

Ambulansen skal ha nektet å ta med den hardt skadde kjæresten til plateaktuelle Kohinoor.

07.08.07 07:53

(iOslo.no) Den 37 år gamle barnefaren ble brutalt slått ned i Sofienbergparken på Grünerløkka mandag. Til tross for at han skal ha ligget bevisstløs i flere minutter, nektet ambulansen å ta ham med til sykehuset, skriver Dagbladet.

Ifølge et øyenvitne skal ambulansesjåføren ha kalt 37-åringen «din jævla gris», etter at han hadde problemer med å holde på urinen. Øyenvitnet forteller også at politiet ikke tok opp jakten på gjerningsmannen, til alles overraskelse.

37-åringen er kjæresten til plateaktuelle Kohinoor Nordberg. Hun måtte selv ta ham med i taxi til legevakten, hvor de straks ble sendt til sykehuset. Sent mandag kveld skal han ha vært inne til operasjon. Nordberg er rystet over hendelsen.

- Hvis det hadde vært en hvit dame som lå der, hadde dette aldri skjedd, sier Nordberg til Dagbladet på telefon fra Ullevål sykehus.

Legevaktas vaktleder forteller at ambulansesjåførene ikke fant noen grunn til å ta med seg mannen til legevakta. Han forteller også at de har en tidligere historie på 37-åringen, og at de derfor er forsiktige med ham.

Les flere nyheter fra iOslo.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.