RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rabiat råkjører bet politi

Sist oppdatert:
20-åringen måtte bli med på politistasjonen etter å ha råkjørt. Det likte han dårlig - og satte tennene i politimannens legg.

Ved 11.30-tiden torsdag stoppet en sivil politibil en mann på E39 mellom Stavanger og Sandnes i Rogaland. Føreren tok ulovlige snarveier, og benyttet akselerasjonsfeltet på høyre side til å kjøre forbi andre bilister.

– Han prøvde seg på alt mulig, og ville ikke innrømme villmannskjøringen. Dermed måtte vi ta ham med på stasjonen, sier operasjonsleder Arvid Jensen i Rogaland politidistrikt til Avisenes nyhetsbyrå (ANB).

Der viste det seg at 20-åringen ikke hadde førerkort, og han prøvde å gi personalia til en kamerat med førerkort i stedet. Dette ble raskt oppdaget. Mannen satte seg kraftig til motverge, og ble lagt i bakken med håndjern.

- Det var da han så sitt snitt til å bite en politimann i leggen. Det skal visst ha gjort ganske så vondt, sier Jensen, som har snakket med politimannen.

20-åringen ble torsdag ettermiddag løslatt etter avhør, og har nå både en trafikkforseelse og vold mot politimann på rullebladet.

Politimannen som ble bitt, havnet på legevakten og fikk stivkrampesprøyte. Han skal være i god form.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere