RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Scanpix

Rådmann hindret brannbil

Rådmannen i Lødingen er anmeldt for å ha hindret en brannbil under utrykning.

Brannbilen fra Sortland brann og redning var fredag morgen på vei til det de trodde var en alvorlig ulykke. Da kjører en Mercedes forbi, og legger seg foran. Mercedesen skal så ha senket farten og hindret brannbilen under uttrykningen, skriver Harstad Tidende.

Mercedesen ble ført av rådmannen i Lødingen. Ved siden av ham satt ordføreren i samme kommune.

Rådmannen bekrefter at det var han som kjørte Mercedesen, men vil ikke kommentere saken utover dette. Rådmannens førerkort ble først beslaglagt. Senere ble det levert tilbake.

– Det er levert inn en anmeldelse. Utover dette kan vi ikke vi si noe før begge parter har kommet med sin versjon. Mandag er det planlagt avhør. Uenighet om hendelsesforløpet er årsaken til at førerkortet er levert tilbake, sier operasjonsleder Kjell Arvid Andersen ved Midtre Hålogaland politidistrikt til Harstad Tidende.

Det viste seg senere at det ikke var noen alvorlig skadde i ulykken som hadde foranlediget uttrykningen fra politi, brannvesen og ambulanse.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere