RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Råkjører tatt i senga

Sist oppdatert:
Etter en biljakt opp mot 180 kilometer i timen gjemte råkjøreren seg under dyna. Der ble han tatt av politiet med skoene på.

Hendelsen skjedde like øst for Bodø natt til onsdag. Mannen i midten av 30-årene svingte ut på riksvei 80 og ga gass for å kjøre forbi en annen bil.

- Vi kom bak ham da han startet forbikjøringen. Han så oss tydeligvis ikke for han fortsatte forbikjøringen, sier politibetjent Espen Fagervold ved Salten politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet la seg på hjul for å stoppe mannen, men han ville ikke stoppe.

- Vi hadde på det meste 170 til 180 kilometer i timen uten å ta innpå. Over en strekning ble han målt til en gjennomsnittsfart på 147 kilometer i timen i 60-sone, sier Fagervold.

På Tverrlandet noen kilometer utenfor Bodø kjørte mannen inn på en gårdsplass, parkerte bilen og løp inn i huset. Politiet fulgte etter og fant mannen under dyna i senga med klær og sko på.

- «Hva er det dere vil» spurte han da vi kom inn, sier Fagervold.

Mannen mistet førerkortet på soverommet og vil bli siktet for forholdet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere