*Nettavisen* Nyheter.

Rakk ikke ta alle som råkjørte

KONTROLL: Utrykningspolitiet hadde kontroll i Konnerudbakken torsdag. Foto: Frederik Ringnes (Drammens Tidende)

Det var så mange som råkjørte i Konnerudbakken torsdag at politiet bare fikk tatt noen få av dem.

DRAMMEN: Utrykningspolitiet (UP) hadde laserkontroll i Konnerudgata fra klokken 09.00 til 14.00 torsdag, og skrev ut til sammen elleve forelegg for høy fart, skriver Drammens Tidende.

Den som tråkket hardest på gassen ble klokket inn til en hastighet på 99 km/t i 70-sonen oppe i Konnerudbakken. Han nærmet seg grensen for der man mister lappen,men slipper unna med en saftig bot.

Hadde ikke kapasitet

Imidlertid var det langt flere som råkjørte enn de elleve som ble tatt, kan politiets operasjonsleder Erik Gunnerød fortelle.

– Ja, det er mange som kjører for fort på dnene strekningen, så mange at UP måtte skru opp laseren, og bare ta de som kjørte fortest. De hadde rett og slett ikke kapasitet til å ta flere, sier Gunnerød til Drammens Tidende.

LES OGSÅ:Røykutvikling i leilighet

Skapp unna

Han erkjenner derfor at mange som tråkket for hardt på gassen slapp unna. Men gjør det klart at det godt kan bli flere kontroller i dette området i tiden som kommer.

– Vi vet det er mange som kjører for fort der, og vi har også hatt en god del viltpåkjørsler der når det er mørkt. Det har vært mange sammenstøt mellom bil og rådyr, sier han.

LES OGSÅ:Tilhenger med lift løsnet og traff bil

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.