RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ramsland godtar ikke spørreforbud

Sist oppdatert:
Drapstiltalte Trond Ramsland har flere ganger blitt forsøkt hindret av retten i å stille spørsmål direkte til vitner. Likevel fortsetter han å gjøre det.

Tiltalte skal i utgangspunktet ikke stille egne spørsmål i retten, kun gi kommentarer etter at vitnet er ferdig. Dette har lagdommer Jon Atle Njøsen i Gulating lagmannsrett flere ganger forsøkt å innprente hos den 40 år gamle marineoffiseren.

I formiddag fikk Ramsland nok en gang beskjed om å stille spørsmålene gjennom sin forsvarer, advokat Kaj Wigum. Denne ekkometoden - hvor 40-åringen hvisker sitt spørsmål til forsvareren, som så repeterer det høyt - holdt Ramsland seg til i to spørsmål. Så tok han over regien selv, og gikk direkte på vitnet med sine spørsmål. Uten at dommeren brøt inn, skriver bt.no.

Ramsland er tydelig misfornøyd med at han ikke kommer til orde like ofte som han ønsker. Han er lovet en runde på tampen av rettssaken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere