RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rånere aksjonerte mot ordfører

Stengingen av Kirkegata i Levanger i helgene har fratatt byens rånere en paradegate. Fredag ble ordførerens hjem utsatt for en aksjon der 50 biler i kortesje spilte høy musikk og tutet.

Rånerne reagerte svært negativt på at de ikke får benytte Kirkegata. I helgen fikk misnøyen utløp ved at en kortesje på 50 biler troppet opp foran ordfører Odd Thranings hjem, skriver Trønder-Avisa. Med stereoanlegg på full styrke, tuting og masse ukvemsord kjørte rånerne forbi ordførerens enebolig.

Det ble også kastet stein på nabohuset, trolig fordi noen trodde det var der ordføreren bodde. Ordføreren selv var ikke hjemme.

- Jeg synes det er fryktelig trist at slikt skal skje, sier ordføreren selv til Trønder-Avisa.

Etter kortesjen til ordførerens hjem på Ankholm, strømmet det flere til, og nærmere 100 biler kjørte i kortesje til sentrum. Politiet valgte å holde en lav profil, men gjorde et førerkortbeslag hos en bilist som kjørte med bakluka åpen og stereoanlegget på full styrke, ifølge Trønder-Avisa.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere