RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranere brukte gass og køller

Foto: Vegard Flatebø
Sist oppdatert:
Fire bevæpnede ranere gikk til angrep på ansatte og kunder under et svært brutalt ran på Shell-stasjonen på Nordstrand natt til tirsdag. Ranerne brukte batonger og gass, mens de truet med våpen.

De maskerte ranerne slo til mot Shell-stasjonen på Kastellet på Nordstrand klokken 01.20 i natt. Inne på bensinstasjonen gikk de til angrep på tre personer, deriblant kunder.

Angrep kunder
- Ranerne slo med slagvåpen mot de tre. Det ble trolig brukt batonger. De tre har fått slagskader i hender og bein. Det ble også brukt en gass mot de tre, uvisst hvilken type. Gassen gav sviende øyne, sier operasjonsleder Ellen Ulvin ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Politiet kan så langt ikke se noen logisk grunn til at ranerne gikk så hardt til verks mot de tre i butikken.

- Det er ingenting som tyder på at de skadde provoserte ranerne, sier Ulvin.

- To snakket utenlandsk
Store styrker jaktet i natt på de fire mennene, som etter alt å dømme flyktet fra bensinstasjonen i en ukjent bil. Klokken 06.30 tirsdag var foreløpig ingen pågrepet.

Politiet jobber nå intenst med å gjennomgå videoopptakene som er gjort med butikkens overvåkingsutstyr.

- Vi antar at de fire er menn. Minst to av dem snakket utenlandsk til hverandre, sier operasjonslederen til TV 2 Nettavisen.

Vitner TV 2 Nyhetene har vært i kontakt med, sier at en av de fire etter alt å dømme var norsk.

Pistol og hagle
Ranerne regnes som svært farlige. I tillegg til slagvåpen og gass, var de bevæpnet med et håndvåpen og en haglelignende gjenstand.

Operasjonsleder Ulvin vet foreløpig ikke hvor mye penger ranerne fikk med seg. I tillegg til penger, tror politiet at ranerne tok med seg en eller flere mobiltelefoner som tilhørte dem som var i butikken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere