RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranerne slapp unna

Sist oppdatert:
De to mennene som ranet sparebanken Østs filial på Krokstadelva slapp unna rett foran nesen på politiets hunder.

Politiet har ikke mange spor etter de to mennene som ranet Sparebanken Østs filial på Krokstadelva i Nedre Eiker tirsdag morgen.

Politiets hunder var tirsdag på sporet av ranerne i et avsperret område ved Konnerud utenfor Drammen. Store politistyrker deltok, og det ble lett med helikopter.

Nå ser det ut til at ranerne kom seg ut av det avsperrede området. Både hytter og hus i området er sjekket ut.

- Vi mente vi var på sporet. Hundene markerte spor på Konnerud. Vi tror at gjerningsmennene har vært der, sier jurist Kari-Anne Hille Valla ved Nedre Eiker lensmannskontor til Tv 2 Nettavisen.

Valla ber publikum komme med tips. Politiet er spesielt interessert i tips om en mørk blå, relativt ny Volvo V70 (2000-modell) som ble brukt under ranet. Har du sett denne volvoen i forkant av ranet, så meld fra til lensmannskontoret i Nedre Eiker på 32 27 45 00.

Politiet er også interessert i tips om en liten, rød bil som kan ligne på en Volkswagen Golf. Vitner har sett en slik bil kjøre etter den aktuelle Volvo V70’en rett før ranet. Dersom noen har sett en slik bil kjøre fort, eller unormalt, i Konnerud/Drammen-området etter ranet, bes de melde fra.

Les mer om ranet her .

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere