RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet av «Bush» og «Saddam»

Foto: Jarl Fr. Erichsen (Scanpix)
Sist oppdatert:
En drosjesjåfør ble natt til søndag truet med kniv og ranet av to personer maskert som Saddam Hussein og George W. Bush.

Ranet, som fant sted ved Risløkka i Oslo, ble meldt til politiet klokken 03.40 natt til søndag.

- De to maskert som George W. Bush og Saddam Hussein satte seg inn i bilen og ba om å bli kjørt et sted. Etter hvert ba de om drosjepungen og truet seg til den. «Saddam» hadde kniven, opplyser etterforskningsleder Geir Tørråsen ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Drosjesjåføren ble ikke skadd. Han ga fra seg pengene, og forsøkte å følge etter ransmennene, før han alarmerte vaktsentralen.

- Vi har prøvd å gå spor med negativt resultat.Vi har tauet inn bilen med henblikk på teknisk undersøkelse, opplyser politiet.

Politiet sitter med svært få opplysninger om de to ranspersonene. De to skal ha vært mellom 170 og 175 centimeter høye, og "Saddam" skal ha vært iført grå hettejakke og jeans. Politiet er interessert i tips fra folk som kan ha observert personer med Bush- og Saddam-masker i området.

- Men med tanke på Halloween-feiringa kan det vel hende at folk ikke har vært like oppmerksomme på slikt som de ellers ville ha vært, påpeker Tørråsen overfor TV 2 Nettavisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere