RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet av syklist

Ransmannen slo ned mann og stakk av med lommeboka hans. Les politiloggen her.

(iOslo.no) Dette er noen av sakene politiet i Oslo jobbet med natt søndag kveld og natt til mandag.

Slått ned og ranet av syklist
SENTRUM: En mann hevdet seg slått ned og ranet klokka 05.13 i Kongens gate. Gjerningsmannen fikk med seg lommeboka til fornærmede, og skulle ha syklet på en oransje sykkel. Trolig var gjerningsmannen ca. 180 høy med mørkt, kort hår.

Brann i søppelcontainer i Frognerparken
FROGNER: Søndag ettermiddag litt etter klokka 19 rykket politi og brannvesen ut etter melding om brann i en søppelcontainer i Frognerparken. Brannvesenet fikk raskt slukket brannen.

Meldte fra om mulig innbruddsforsøk
AMMERUD: Klokka 22.06 fikk politiet melding om at fire eller fem personer som muligens var i ferd med å bryte seg inn i en av skolebygningene ved Ammerud skole. Ifølge melderen så det ut til at personene forsøkte å få opp et vindu med en kniv. Flere politipatruljer kom raskt til adressen. De satte i gang sporsøk i området, men nærmere undersøkelser viste ingen tegn til innbrudd.

Knuste rute på utested
SENTRUM: Politiet pågrep en mann for skadeverk i Brugata klokka 00.58, etter at mannen hadde knust en rute på et utested like ved.

Kjørte i påvirket tilstand
SENTRUM: En mann ble innbrakt av politiet for bilkjøring i påvirket tilstand i Tollbugata klokka 04.27. Politiet fant narkotika på mannen, og han måtte dermed i arresten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere