RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet av syv personer

Sist oppdatert:
Syv personer er arrestert i Egersund etter at en 56 år gammel mann ble funnet blødende i en leilighet i byen lørdag morgen.

Politiet gikk lørdag formiddag til væpnet aksjon mot en leilighet i Egersund og arresterte sju personer mistenkt for ran og legemsbeskadigelse.

- Vi fikk ved sjutiden i morges melding om en skadet person i en leilighet i Egersund, og rykket ut. I leiligheten fant vi en 56 år gammel mann, blødende og forslått og opprispet med kniv i ansiktet, forteller operasjonsleder Jan Henning Andersen ved Rogaland politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Mannen ble fraktet til legevakten, hvor det ble konstater at han bare var lettere skadet.

56-åringen forklarte for politiet at seks personer hadde trengt seg inn i leiligheten og påført ham skadene. Inntrengerne hadde bundet han fast og blant annet slått ham med en geværkolbe før de stakk av gårde med en mindre pengesum og noe av mannens medisiner.

- Fire av inntrengerne var maskerte, men 56-åringen kunne identifisere de to siste. Dette førte til at vi etter hvert valgte å aksjonere mot en annen leilighet i Egersund. Politiet valgte bevæpning ettersom det ble brukt våpen i personranet, opplyser operasjonsleder Andersen.

I alt syv personer 20-30-årsalderen ble innbrakt uten dramatikk fra leiligheten, mistenkt for ran og legemsbeskadigelse.

Samtlige skal ifølge politiet tilhøre et rusbelastet miljø i Egersund.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere