RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet i egen stue i natt

Sist oppdatert:
En mann i 40-årene ble i natt utsatt for manges verste mareritt. Fem maskerte menn stormet plutselig inn i stua bevæpnet med pistol.

Politiet i Oslo står uten konkrete spor etter det brutale ranet på Ljan i Oslo natt til tirsdag. Ranerne, som beskrives som fem menn, var alle maskert og foreløpig har politiet kun fornærmedes beskrivelse å gå etter.

Stripset og tapet
Om lag en time etter midnatt stormet fem menn inn i leiligheten til mannen. De truet eieren med pistol, bandt ham med plaststrips og tapet ham for munnen før de slo ham i ansiktet og ranet ham.

- Utgangsdøren til leiligheten skal ha stått ulåst. De fem skal ha fått med seg noe penger fra huset og stjal i tillegg bilen til fornærmede, en Mercedes, forteller operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen.

Fraktet til sykehus
Det tok mannen femten redselsfulle minutter å komme seg løs etter at mennene forlot leiligheten. Han fikk straks varslet politiet, som nå jakter på ranerne.

- Vi har foreløpig ingen konkrete spor å gå etter, annet enn fornærmedes beskrivelser og bilen som ble stjålet, sier Hjulstad.

Krimteknikere har i hele natt jobbet med å sikre spor i leiligheten. Politipatruljer i Oslo var også på utkikk etter den stjålne bilen.

Mannen ble i natt fraktet til Ullevål universitetssykehus hvor han ble behandlet for skader i ansiktet.

Nabo hørte ingenting
TV 2 Nettavisen får opplyst at mannen skal ha vært alene hjemme da ranerne tok seg inn i leiligheten. Det var imidlertid en leieboer hjemme i etasjen over, men vedkommende opplyser til politiet at han ikke har hørt noe.

- Han registrerte derimot at to biler forlot stedet i natt, sier Hjulstad.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere