RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet kiosk med Skrik-maske

Sist oppdatert:
Politiet i Haugesund jakter tre personer etter ran av en storkiosk mandag kveld.

(iBergen.no) Klokken 21.30 mandag kveld fikk Haugesunds-politiet melding om at tre maskerte menn hadde ranet kiosken Ti-To AS i Skjoldavegen i Haugesund.

Les mer:Er dette Norges frekkeste tyv?

- Det skal være tre gjerningspersoner som løp ut av kiosken og mot sentrum. Gjerningsmennene var iført masker, den ene en hvit «skrik» maske, de to andre mørke masker, alle tre hadde svarte hettegensere m/hette over hodet, forteller operasjonsleder ved Haugaland og Sunnhordland politidistrikt, Odd Magne Haaversen.

Ifølge politiet skal de tre gjerningsmennene alle være mellom 1.70 og 1.75 centimeter høye. De var alle spedbygde og ble oppfattet som unge personer.

Det er fortsatt ukjent hvor stort pengebeløp de fikk med seg etter ranet. Mandag morgen opplyste Haugaland og Sunnhordland politidistrikt at ingen så langt er mistenkte for ranet, men at politiet har foretatt vitneavhør og tekniske undersøkelser i saken.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere