RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ranet spillekiosk

Sist oppdatert:
Ranere slo onsdag kveld til mot en spillekiosk på St. Hanshaugen i Oslo. En ansatt ble truet med kniv, bundet og plassert på bakrommet mens ranerne kom seg unna.

Politiet jakter på to eller flere gjerningsmenn etter ranet av St. Hanshaugen Spill og Kiosk i Ullevålsveien i Oslo onsdag kveld. Ranerne slo til ved stengetid ved 21-tiden, men først ved 23.40-tiden fikk politiet melding. Da ble en ansatt funnet bastet og bundet på bakrommet i kiosken. Ranerne hadde kommet seg unna med utbytte fra kasse og spilleautomater.

- Vedkommende ble ikke fysisk skadet, men opplevde å bli truet med kniv. Han ble bastet og bundet og ble først funnet da bekymrede slektninger kom for å se etter ham, opplyser operasjonsleder Kjell Hjulstad ved Oslo politidistrikt til TV 2 Nettavisen. Mannen jobbet alene i kiosken da ranerne slo til.

Mannen ble bastet og bundet og var hjelpeløs da ranerne forsynte seg av kassabeholdning og spilleautomater. Det er ikke kjent for stort utbyttet fra ranet ble.

Politiet opplyste ved 01.00-tiden at fornærmede ennå ikke var avhørt, men at krimteknikere jobbet med å sikre spor på stedet. Politiet er også interessert i å komme i kontakt med eventuelle vitner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere