RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ransoffer ble banket opp

Sist oppdatert:
Kvinnen som ble brutalt ranet i Verdal i morges, er gift med en automattømmer. Ranerne banket henne opp mens de truet til seg 25.000 kroner .

Egil Lervik tømte pengeautomater for Røde Kors. I dag tidlig måtte kona unngjelde da to ranere dukket opp hjemme i Vinne i Verdal og truet til seg 25 000 koner.

To ukjente gjerningsmenn trengte seg inn i privatboligen i dag tidlig. I tillegg til Lervik kone, var to mindreårige barn i boligen, skriver Adresseavisen.

- Ranerne tok alt. Nå er det ikke en krone igjen i huset, presiserer Egil Lervik, som nå er på vei hjem fra Hammerfest.

Kona skal ha blitt utsatt for grov fysisk vold og blitt slått både gul og blå mens hun ble truet til å gi fra seg penger.

Tømte automater

Egil Lervik sluttet som automattømmer i Røde Kors for en uke siden og hadde nettopp begynt som feltingeniør på Snøhvit-utbygginga for det tyske firmaet Kaefer IKM og Aker Kværner da han fikk melding om det brutale ranet. Kona skal ha blitt utsatt for grov vold og fått blåmerker på flere steder på kroppen.

Egentlig skulle Lervik ha levert pengene i banken sist fredag, men på grunn av et bilsalg som tok mesteparten av dagen ble ikke dette gjort.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere