Raser etter fødselsglipp

Faksimile Her og Nå

Faksimile Her og Nå Foto: (Faksimile)

Mens Arve Juritzen fremdeles venter på at barnet hans skal komme til verden, har ukebladet Her og Nå tatt fødselen på forskudd og avslørt barnets kjønn og navn.

13.04.04 15:08

Den blivende pappaen er opprørt.

- Jeg har snakket med Arve i dag. Han synes dette er vondt. Selv er jeg veldig opprørt, sier Reidun Glans som er Arve Juritzens personlige sekretær.

«Arve Juritzens store drøm har gått i oppfyllelse. Den homofile TV-kjendisen er blitt pappa til en jente. Etter det Her og Nå kjenner til, skal den lille jenta hete Anita», skriver ukebladet.

- Barnet er ikke født, og her er det ikke rom for tolkninger. Jeg har i dag vært i kontakt med Her og Nå. Som jeg sa til dem: Jeg håper for deres skyld at fødselen går bra, sier Glans.

- Jeg legger meg flat og beklager dette. Vi hadde all mulig grunn til å tro på kildene våre. Nå viser det seg i ettertid at vi ikke skulle gjort det, sier sjefredaktør Rino Rådahl i Her og Nå til TV 2 Nettavisen.

- Mer er det vel ikke å si enn å beklage det overfor Arve Juritzen, og jeg håper at alt går bra med fødselen, sier han.

Reidun Glans ønsker verken å bekrefte eller avkrefte om Juritzen, slik ukebladet skriver, har reist til USA for å ta imot sitt kommende barn. I desember ble det kjent at TV-kjendisen hadde funnet en surrogatmor i USA. Glans sier at det ennå ikke er avgjort om Juritzen vil offentliggjøre det når barnet kommer til verden.

- Det kommer helt an på hvordan dette går. Vi vurderer det fortløpende, sier Glans.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag