RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raser mot Norge

(TV 2)
Sist oppdatert:
Azhar Iqbal raser mot norske myndigheter for manglende hjelp og støtte i kampen mot mistanken om at han tok livet av sin datter.

- Hadde jeg vært etnisk hvit, ville ikke dette skjedd. Jeg ga 29 år av mitt liv til Norge, og dette er takken jeg fikk. Fordi jeg var pakistaner ble jeg automatisk stemplet som drapsmann, sier Azhar Iqbal til VG.

Da hans datter ble funnet død i en bil for seks måneder siden, ble han, Rahilas bestefar og sjåføren av bilen mistenkt for drap. I løpet av de seks månedene har han opplevd det som om Norge ikke har løftet en finger for å ivareta hans rettigheter. Han er svært skuffet over behandlingen han har fått fra norske myndigheter. Sist uke ble alle de tre mistenkte i saken frikjent av Lahore High Court.

Det gikk bare fire dager fra Rahila Iqbal omkom til faren hennes ble arrestert, mistenkt for å ha tatt livet av datteren. Motivet skal ha vært at Rahila giftet seg mot farens vilje. Nå lover faren søksmål mot de han mener har satt ham i denne situasjonen.

Rahilas fraseparerte ektemann, den norske ambassaden i Pakistan og norsk presse er de han mener er ansvarlige.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere