RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Raser over mobbesak

Generalsekretær Geir Mo i Frp raser over at TV 2 Nettavisen skriver at eldre kvinner blir mobbet ut av Frp.

- Jeg er blitt så trakassert at jeg ikke klarer mer, sa Marry H. Eriksen, som sitter i formannskapet for Frp i Oppegård i Akershus i går til TV 2 Nettavisen.

Eriksen melder seg nå ut av Frp. Det er bare fire måneder siden at stortingsrepresentant Ursula Evje (61) fra Skedsmo meldte seg ut av Frp fordi hun følte seg mobbet, men generalsekretær Geir Mo gir ikke inntrykk av at han synes partiledelsen bør gjøre noe for å hjelpe kvinnene som føler seg mobbet.

- Gammelt oppgulp
- Har ikke TV 2 Nettavisen noe mer fornuftig å skrive om en fillesak og gammelt oppgulp, sier Geir Mo til TV 2 Nettavisen.

- Er det dårlig organisasjonskultur i Frp når to eldre kvinner står fram og forteller at de er blitt mobbet ut av partiet?

- Jeg har ikke noen flere kommentarer enn at vi tar til etterretning av Marry H. Eriksen har meldt seg ut av partiet, sier Mo.

- Kan du si hvorfor du ikke vil kommentere saken?

- Nei. Klikk.

Ørnulf Moen, som sitter i lokallagsstyret i Oppegård Frp, er svært oppbrakt over at Eriksen sier at hun er mobbet ut av Frp-gruppa.

- Jeg har reagert svært kraftig, og kalt inn til ekstraordnært styremøte mandag 19. september. Jeg har ikke vært på de to siste styremøtene, og vil ha informasjon om hva som har skjedd, sier Moen til TV 2 Nettavisen.

Mobbing ikke akseptabelt
Han gjør det klart at mobbing er ikke akseptabelt i Frp.

- Mobbing er overhodet ikke akseptabelt, partiet skal være demokratisk. Alle kan være politisk uenig i et parti, men vi må være så pass voksne at vi følger de demokratiske reglene.

- Kan det bli aktuelt å be om hjelp fra fylkesstyret i Frp Akershus til å løse opp flokene?

- Ja, i første omgang tar vi det opp i lokallaget. Så kanskje vi må gå til fylkesstyret og så eventuelt til sentralstyret, sier Moen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere