RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Foto: Svein Jakob Hollerud/Drammens Tidende)

Raserte sin egen hytte

Sist oppdatert:
Da banken ville ta hytta fra mannen, ble han så sint at han raserte millionhytta til det ubeboelige.

Striden handler om DnB NORs håndtering av et kausjonsansvar og to rettkjennelser som går mot den 52 år gamle mannen fra Bærum, skriver Drammens Tidende.

Mannen har regelrett gått amok inne i sin egen hytte. Han har blant annet fjernet all inventar fra badet, tatt bort både kjøkkeninnredning og peis. Han har skrudd ned elektriske kontakter, downlights og lysbrytere og har tømt sement, maling og olje på gulv, vegger og tak. I tillegg har han fjernet dører, revet av vinduslister lagd hull i taket og brukt vannslangen inne.

- Ja, jeg har gjort det. Jeg har hatt kjemikalier i veggene, som gjør at hytta aldri kan renoveres og brukes igjen. Alle kloakkrør er tettet igjen med sement. Hytta må rives, sier han til avisen.

Mannen forklarer til Drammens Tidende at han ikke ønsker å ha hytta, han karakteriserer seg som en båtmann. Likevel synes fremgangsmåten noe utradisjonell for å kvitte seg med en hytte som var taksert til tre millioner kroner.

Hytta ble bygd i 2001 på Eggedalsfjellet. Det har vært en flott luksushytte som 52-åringen og hans familie har kunnet bruke på Haugheimfeltet i Eggedal:

Hytta hadde flislagte bad, hjørnebadekar, steamdusj, badstue, varmekabler, parkett, bruddskifer og profilert kjøkkeninnredning av eik. Det er langt fra det hytteeieren i dag omgir seg med:

-Nå bor jeg i campingvogn, sier mannen til Drammens Tidende.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere