*Nettavisen* Nyheter.

Redd for å møte Carl I. Hagen

Foto: Johansen, Geir Otto (SCANPIX)

Trond Birkedal snakker ut i sitt første TV-intervju siden han ble tatt for å snikfilme unge menn i dusjen.

06.11.11 12:25

I intervjuet, som blir sendt på NRK lørdag kveld, snakker den tidligere Frp-toppen Trond Birkedal (31) ut om tiden etter at han ble tatt for å snikfilme unge menn i dusjen.

Etter at Birkedal ble avslørt, trakk han seg fra alle verv i partiet. Senere sto han fram som homofil.

- Det har vært den tøffeste tiden i mitt liv. Jeg har brukt mye tid på å angre, forteller Trond Birkedal til programleder Viggo Johansen i «Viggo på lørdag».

Ingen kontakt
Siden avsløringen, har Birkedals politiske nettverk i Frp blitt borte. Siv Jensen og Carl I. Hagen er blant politikerne som Birkedal ennå ikke har snakket med.

- Denne saken har vist meg hvem som virkelig er vennene mine, sier Birkedal.

Frykter Carl
I intervjuet forteller 31-åringen at han frykter å møte Carl I. Hagen.

- Carl I. Hagen er en politiker som jeg har vanvittig stor respekt for, som har vært mitt forbilde i alle år. Han er en av de som har hatt tro på meg, og som har lagt forholdene til rette for at jeg kan utvikle meg som politiker. Og det å treffe igjen folk som du har skuffet, er utrolig tøft, sier Birkedal.

Carl I. Hagen har tidligere gått ut til pressen og utalt seg om saken. Til VG Nett utalte han følgende: «Å filme unge gutter i dusjen på den måten må bety at han har en diagnose.»

31-åringen forventer nå å bli dømt for handlingene han har begått, og han har selv sendt e-poster til de fornærmede, der han har beklaget seg.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.