RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Refser Bono-møtet

Sist oppdatert:
John Alvheim (Frp) gir statsminister Kjell Magne Bondevik det glatte lag for møtet med U2-stjernen Bono.

Alvheim er krystallklar på at Bondevik - som blant annet sørget for å få Bonos autograf - burde latt være å invitere superstjernen til samtaler på statsministerens kontor, skriver VG.

Statsminister Kjell Magne Bondevik møtte Bono før U2-vokalisten og resten av bandet på gikk på scenen foran 40.000 ved onsdagens konsert på Valle Hovin.

- Tar alltid æren
Statsministeren burde holdt seg langt unna under verdensstjernens Norges-besøk, mener Frp-nestformannen.

- Bondevik tar alltid æren for det andre har gjort. Det er tydelig at han tar i alt som er å ta i, siden han er så upopulær, sier en oppgitt Alvheim i et intervju med avisen.

Alvheim-biografi
Den avtroppende helsepolitikeren arbeider for tiden med en oppsummering av livet sitt i bokform. Og skal vi tro Alvheim kan flere av hans politikerkolleger regne med refs fra den engasjerte 75-åringen.

Alvheims biografi kommer ut rett etter høstens stortingsvalg. Da sier nestformannen takk for seg etter 16 år i politikken.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere