RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Refser Hagen

Sist oppdatert:
Natur og Ungdom mener Carl I. Hagen bør ta seg et kurs i miljøvern etter at han kastet sitt eget søppel i containeren til et hagesenter på Nøtterøy.

Frp-formannen ble tatt med buksene nede da han rullet inn på Astoria Hagesenter med sin mørke Mercedes, slang fra seg en stor søppelsekk med blant annet et malingspann og husholdningsavfall, og deretter kjørte fra stedet. Flere av de ansatte fulgte med på politikeren under opptrinnet.

Ikke overrasket
Natur og Ungdom er skuffet over Frp-kjendisens frekke søppel-stunt.

- Nå er det vel ingen som har mistenkt Carl I. Hagen for å være spesielt opptatt av miljøvern, derfor er jeg ikke overrasket. Men søppelsortering er virkelig det aller mest grunnleggende elementet innen miljøvern som alle forholder seg til, sier leder Ane Hansdatter Kismul til TV 2 Nettavisen.

Hun mener episoden tyder på at Hagen trenger et elementærkurs i miljøvern.

- Det er helt tydelig at han ikke tar miljøvern på alvor. Det er dessverre den strategien han har til all miljøpolitikk. Han nekter blant annet å forholde seg til spørsmål om klimapolitikk, mener Kismul, som synes Hagen er et dårlig forbilde for andre nordmenn.

Dårlig forbilde
- Det er viktig at vi som mennesker er klar over hvordan vi påvirker verden rundt oss, og at vi alle tar miljøhensyn fra enkeltnivå. Carl I. Hagen er i så måte et veldig dårlig forbilde. Dessverre svikter han ikke bare som privatperson, men også som politiker, fordi han ikke legger til rette for at det lønner seg å tenke miljø, sier hun.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere