*Nettavisen* Nyheter.

Refvik ny assisterende politidirektør

Politimester i Hordaland politidistrikt, Vidar Refvik (54), ble i Statsråd fredag beskikket til assisterende politidirektør.

17.09.04 13:22

Stillingen i Politidirektoratet er for en åremålsperiode på 6 år.

- Stillingen som politimester i Hordaland vil lyses ut med det første. Som assisterende politidirektør vil Refvik bli politidirektør Ingelin Killengreens faste stedfortreder. Han vil også lede enheten Etatsledelse i direktoratet, som har ansvaret for den helhetlige oppfølgingen av distrikter og særorgan, heter det i pressemelding fra Hordland politidistrikt.

- Dette har ikke vært lett for meg. Samtidig som jeg så gjerne vil fortsette som politimester i Hordaland politidistrikt har jeg alltid vært åpen for nye utfordringer. Det er imidlertid viktig for meg å understreke at jeg trives godt i Hordaland politidistrikt, både med kolleger og med mange utfordrende arbeidsoppgaver. Mye av trivselen skyldes ikke minst medarbeidere som står på og som oppnår gode resultater. Som politimester har jeg brukt mye tid på internt arbeid. Både på å høyne faglig kompetanse og utvikle arbeidsmetoder for at politidistriktet skal nå de mål som er satt. Jeg har opplevd en organisasjon som virkelig tar sitt ansvar alvorlig, sier Vidar Refvik i en kommentar.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.